Ποδόσφαιρο

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όλοι μιλούν για μένα για να κερδίσουν χρήματα»

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 13:56

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τοποθετήθηκε τόσο για τα μεταγραφικά σενάρια αποχώρησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τις αντιδράσεις των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όλοι μιλούν για μένα για να κερδίσουν χρήματα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα του Τύπου. Ο Πορτογάλος άσος δεν συμμετείχε στην αρχική προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέλλον του στην Αγγλία φαντάζει αβέβαιο και καθημερινά συνδέεται με αρκετούς συλλόγους. Τις τελευταίες ημέρες έγινε λόγο για πιθανό ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους φίλους πάντως των «ροχιμπλάνκος» να αντιδρούν και να αναρτούν πανό που τον χαρακτήριζε ανεπιθύμητο («CR7 not welcome»)! Ο 37χρονος σταρ δεν έδειξε πάντως να… πτοείται και απάντησε με μια σειρά από… emoji γέλιου.

Λίγο αργότερα, «χτύπησε» ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Αδύνατον να μην μιλήσετε για μένα μια μέρα. Διαφορετικά ο Τύπος δεν βγάζει χρήματα. Ξέρετε ότι αν δεν πεις ψέματα δεν μπορείς να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων. Συνεχίστε έτσι και μια μέρα θα έχετε σωστές πληροφορίες».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr