Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Βίντα

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 19:52

Ο Κροάτης αμυντικός πάτησε ελληνικό έδαφος και το Σάββατο θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Βίντα

Αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμα μεταγραφή της ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής τον Ντομαγκόι Βίντα στην Αθήνα. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αφίχθη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Υπογράφει και πιάνει... δουλειά

Ο Βίντα ήρθε με ιδιωτική πτήση, για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το πρωί του Σαββάτου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτό θα έχει διάρκεια δύο χρόνια, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για μια επιπλέον σεζόν. Τον παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Παναγιώτης Κονέ, που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο. Μαζί με τον Κροάτη στόπερ, στην Ελλάδα ταξίδεψε και ο γιός του.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ κλείνει. Αν και πέρασε από πολλά… κύματα. Ακόμα και η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα. Διότι ήταν να γίνει χθες, Πέμπτη, αλλά μια ληστεία στο σπίτι του, στην Κροατία, μετέθεσε το ταξίδι του στην Αθήνα κατά 24 ώρες.

Προχωράει για την επόμενη κίνηση

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πλέον στην Ένωση φουλάρουν για τον επόμενο κεντρικό αμυντικό που είναι στο πλάνο του μεταγραφικού σχεδιασμού. Με στόχο να τελειώσει κι αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επιπλέον, η περίπτωση του Πλάνιτς δεν είναι πια στην πρώτη γραμμή. Διότι οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πώς έχει δεχθεί πρόταση από την Μακάμπι Χάιφα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, για δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.