Ποδόσφαιρο

Βόλος: Έδωσε τα… χέρια με τον Ματίγια

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 20:48

Ο 34χρονος μέσος αποχώρησε μεν από τον Άρη, αλλά βρήκε στην Ελλάδα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βόλος: Έδωσε τα… χέρια με τον Ματίγια

Σπουδαία μεταγραφή στα σκαριά για την ομάδα του Βόλου. Διότι ο σύλλογος της Μαγνησίας έδωσε τα χέρια με τον Χαβιέ Ματίγια. Τον πολύπειρο Ισπανό μέσο του Άρη. Ο οποίος αποχώρησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τέσσερα χρόνια, όχι όμως και από την Ελλάδα. Απλά θα «μετακομίσει» από τη Θεσσαλονίκη στο Βόλο.

Πολύ δυνατή προσθήκη

Η ομάδα του Βόλου έκανε… διάνα με την επικείμενη απόκτηση του Ματίγια. Ο Ισπανός που αποχώρησε από τον Άρη, είναι παίκτης με ποιότητα. Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις, που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Μαγνησίας. Μετά την αποχώρησή του από τους «κίτρινους», το όνομά του ακούστηκε για κυπριακούς συλλόγους. Όμως δεν προχώρησε αυτές οι περιπτώσεις. Ο ίδιος, εξάλλου, ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και δη στον Άρη.

Την Κυριακή στο Βόλο

Ο Ματίγια συμφώνησε με το Βόλο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, ο 34χρονος Ισπανός μέσος θα αφιχθεί στην πόλη του Βόλου την Κυριακή. Εκεί θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας. Να σημειωθεί πώς ο Ματίγια με τον Άρη μέτρησε σε τέσσερα χρόνια 137 ματς. Επίσης σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ! Πριν έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Άρη, είχε φορέσει τη φανέλα των Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μούρθια, Έλτσε και Ταραγόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.