Ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη στην Ευρώπη

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 21:11

Ο Βέλγος Βίσερ και ο Σουηδός Νίμπεργκ στα ματς των «ερυθρολεύκων». Ο Γάλλος Μπουκέ στον Παναθηναϊκό, ο Ολλανδός Χίγκλερ στον Άρη.

Οι διαιτητές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη στην Ευρώπη

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές στα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Όπως και στα πρώτα ματς για Παναθηναϊκό και Άρη κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα.

Βέλγος και Σουηδός στους «ερυθρόλευκους»

Ο Βέλγος Λορένς Βισέρ ορίστηκε από την UEFA ως διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Συνεργάτες του Βίσερ θα είναι οι Ριέν Βανιζέρ και Τιμπό Νίσεν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λοτάρ Ν’οντ. Έχει σφυρίξει στο παρελθόν τα ματς Λέστερ-ΑΕΚ 2-0 (Δεκέμβριος 2020) και ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ 2-1 (Φεβρουάριος 2022). Ο 32χρονος ρέφερι μοιράζει εύκολα τις κίτρινες κάρτες. Στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας, θα σφυρίξει ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Με συνεργάτες τους Μπάμποντ Μπέιτζι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άνταμ Λάντεμπεκ. Είχε διευθύνει το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Οντ 3-0 (Ιούλιος 2016)

Γάλλος στον Παναθηναϊκός

Ο Ρούντι Μπουκέ θα είναι ο ρέφερι στο ματς του Παναθηναϊκού στην Πράγα, κόντρα στην Σλάβια. Βοηθοί του θα είναι οι Ορελιέν Ντρουέ και Γκιγιάμ Ντεμπάρ. Τέταρτος ο Μπαστιάν Ντεσεπί. Ο 45χρονος είναι διεθνής από το 2011. Όσον αφορά στην παράδοση με τις ελληνικές ομάδες… Έχει σφυρίξει τα ματς Ολυμπιακός-Οσμάνλισπορ 0-0 (Φεβρουάριος 2017), Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ 0-0 (Αύγουστος 2018) και Μπράγκα-ΑΕΚ 3-0 (Οκτώβριος 2020)

Ολλανδός στον Άρη

Τέλος, στο ματς του Άρη με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ η UEFA όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ. Συνεργάτες του θα είναι οι Μάριο Ντικς και Ρότζερ Χόνιγκ, ενώ τέταρτος ο Τζόε Κούιτζ. Ήταν ο διαιτητής στις αναμετρήσεις Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 (Αύγουστος 2019) και Σλόβαν Μπρατισλάβας -ΠΑΟΚ 0-0 (Νοέμβριος 2021). Στη Σούπερ Λίγκα έχει σφυρίξει το Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1 (Ιανουάριος 2022) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (Απρίλιος 2021). Ακόμα το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 για το Nations League (Οκτώβριος 2020).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.