Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 21:46

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» γυρίζει στο σύλλογο και αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Μεγάλη επιστροφή στην ομάδα του Μάντσεστερ. Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Γιουνάιτεντ θα αναλάβει και πάλι ρόλο στο σύλλογο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αγγλική «Daily Maily», ο Σερ Άλεξ θα αναλάβει πόστο συμβούλου στους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Μπράιαν Ρόμπσον. Ο ιστορικός αρχηγός της Γιουνάιτεντ επίσης θα αναλάβει πόστο στο σύλλογο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ, θεώρησε πώς είναι αναγκαίο να αξιοποιήσει τα ιστορικά στελέχη. Να αξιοποιήσει την εμπειρία τους. Το ίδιο και με τον προκάτοχό του, Ντέιβιντ Γκιλ. Με στόχο να συμβάλλουν όλοι για να επιστρέψει ο σύλλογος του Μάντσεστερ στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Σερ Άλεξ και ο Μπράιαν Ρόμπσον, που έχει τη θέση του πρεσβευτή του συλλόγου. Όλοι τους απόλυτα πετυχημένοι στο πόστο τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr