Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Βαριά ήττα από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς [vid]

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 22:23

Με πολύ κακή ανασταλτική λειτουργία στα πρώτα 32 λεπτά, ηττήθηκε 4-1 από την ολλανδική ομάδα.

ΟΦΗ: Βαριά ήττα από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς [vid]

Ήττα και μάλιστα με αρκετά γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου, επί ολλανδικού εδάφους. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Σε ένα ματς που οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα που έκανε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ειδικά στα πρώτα 32 λεπτά. Διάστημα στο οποίο οι Κρητικοί είχαν πολλές στιγμές αδράνειας, με αποτέλεσμα να τις πληρώσουν ακριβά.

Πολλά λάθη

Ο ΟΦΗ είχε στα 55 δευτερόλεπτα ευκαιρία με τον Ντιουσέ. Στο 12’ ο Στόκερς εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Ουές, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0. Στο 15’ ο Λίντμπεργκ κέρδισε κατά κράτος στον… αέρα τον Γιαννούλη και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Ακολούθως, στο 32’, ήταν η σειρά του Φοντάν με κοντινή κεφαλιά, μέσα από τη μικρή περιοχή, να πετύχει το 3-0. Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στο δεύτερο ημίχρονου του φιλικού. Με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς να σκοράρει εκ νέου.

Ο Νέιρα έδωσε πνοή

Στο 50ό λεπτό, ο Κάπουες με κοντινή κεφαλιά -ήταν εντελώς αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι- ανέβασε το σκορ στο 4-0. Η είσοδος του Νέιρα βοήθησε στο κομμάτι της δημιουργίας φάσεων. Απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του γκολκίπερ της ολλανδικής ομάδας. Έτσι στο 71’ εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Τοράλ και μείωσε σε 4-1.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ακόμα οι Πασαλίδης, Καμάου, Νέιρα, Μεγιάδο, Πόμπι (υπό δοκιμή) και Αποστολάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr