Ποδόσφαιρο

Αρης: Η λίστα για τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 22:49

Ο Χερμάν Μπούργος υπολογίζει κανονικά τον Μανού Γκαρθία. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ζερβινιό.

Αρης: Η λίστα για τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σε ρυθμούς Μακάμπι Τελ Αβίβ κινούνται στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Μακάμπι, στο Ισραήλ. Με τον Χερμάν Μπούργος να καταστρώνει τα πλάνα του. Ώστε οι «κίτρινοι» να κάνουν καλή εμφάνιση και να πάρουν θετικά αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ.

Απόψε ο Άρης έστειλε στην UEFA και τη λίστα για τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Με τη σημαντική αλλαγή να αφορά τον Μανού Γκαρθία. Ο Ισπανός μέσος μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα των «κίτρινων». Με τον προπονητή του Άρη, να αφήνει έξω τον Ζερβινιό που είναι ανέτοιμος.

Η ενημέρωση των «κίτρινων»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης: «Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την Maccabi Tel Aviv, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρθία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μαρμαρίδης, Εμπακατά, Οντουμπάγιο, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Σγούρος, Σιαμπάνης, Καμάτσο, Τανούλης, Μαζικού και Παναγίδης».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.