Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Μαρτίνς για τη λύση της συνεργασίας

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 23:10

Ο Πορτογάλος τα βρήκε με τους «ερυθρόλευκους». Θα παραμείνει, ωστόσο, στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του.

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Μαρτίνς για τη λύση της συνεργασίας

Αντίστροφη μέτρηση στο θέμα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό. Το θέμα του προπονητή. Η ημέρα είχε δύο σημαντικές εξελίξεις. Καταρχάς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς για το φινάλε της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Πορτογάλος δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του. Κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό για τις δύο πλευρές είναι πώς το «διαζύγιο» θα είναι… αναίμακτο! Η διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θέμα χρόνου.

Ωστόσο, η απόφαση-συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς αφορά ένα ακόμα κομμάτι. Δηλαδή, ο 52χρονος συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του. Κάτι που είναι, πλέον, θέμα ημερών να γίνει, Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις επαφές του για να βρεθεί ο νέος προπονητής Οι Γκαγέχο και Κορμπεράν είναι στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα με το οποίο είναι σε ανοικτή… γραμμή και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ο χρόνος πιέζει και στον Ολυμπιακού προσπαθούν να κερδίσουν αυτόν τον αντίπαλο, ώστε να γυρίσει σελίδα η ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.