Ποδόσφαιρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει... [vid]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 00:17

Το μήνυμα του Πορτογάλου ενόψει του κυριακάτικου φιλικού της Γιουνάιτεντ με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει... [vid]

Όλα έδειχναν πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάθετα αντίθετος με την παραμονή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι έκανε συνάντηση με τον Έρικ Τεν Χάαγκ, δεν φαίνονταν να έχει πειστεί και να συνεχίσει στους «κόκκινους διαβόλους». Με τον Ολλανδό να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός αποστολής από το σαββατιάτικο φιλικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο γήπεδο «Ούλεβαλ» του Όσλο.

Αλλά κάτι φαίνεται πώς αλλάζει! Διότι, ξαφνικά, το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό πώς επιστρέφει στη δράση. Είναι στη αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό της Κυριακής, στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το μήνυμα του Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο μέσω των social media του ανέφερε ότι «Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή». Ενδεικτικό για τις διαθέσεις του. Διότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στη δράση. Έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Έρικ Τεν Χάαγκ. Το ερώτημα είναι αν αυτό αφορά μόνο του φιλικού με τη Βαγιεκάνο ή αν θα έχει και συνέχεια. Διότι η κατάσταση τώρα δεν είναι ξεκάθαρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr