Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η λίστα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 00:30

Νέα πρόσωπα είναι ο Χουάνγκ και ο Ροντρίγκες. Εκτός έμειναν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Άβιλα.

Ολυμπιακός: Η λίστα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Βραδιά αποστολής της λίστας στην UEFA για τα προσεχή ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «ερυθρόλευκοι» την έστειλαν αργά την Παρασκευή. Με τις αλλαγές να είναι λίγες. Διότι τα νέα πρόσωπα είναι ο νεοαποκτηθείς Χουάνγκ και ο Ροντρίγκες που αποθεραπεύτηκε.

Από την άλλη, ξανά εκτός έμεινε ο Άβιλα που είχε μπει μετά τους τραυματισμού των Χασάν και Μπα. Αλλά οι δύο τελευταίοι εξακολουθούν να είναι εκτός. Έξω, όμως, έμεινε και μια ακόμα μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο οποίος, ωστόσο, στα πλάνα του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα είχε θέσει βασικού. Ο λόγος είναι πώς ο Αφρικανός είναι τραυματίας.

Η λίστα για τα ματς με τη Σλόβαν

Τα ονόματα που δηλώθηκαν από τον Ολυμπιακό στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στη λίστα Α βρίσκονται τα ονόματα των Ανδρούτσου, Καρβάλιο, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλά, Μασούρα, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλου, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκη, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Επίσης, στη λίστα Β είναι οι Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης και Τσέλιος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.