Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε επισήμως τον Κουντέ!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 09:16

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και με την βούλα τον Κουντέ, ο οποίος αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στη Σεβίλλη. 

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε επισήμως τον Κουντέ!

Η Μπαρτσελόνα δεν σταματάει πουθενά με τις μεταγραφική της ενίσχυση, αφού θέλει την φετινή περίοδο να φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα είναι έτοιμοι για τις τρεις μεγάλες διοργανώσεις που θα είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, αλλά και ο πιο μεγάλος στόχος η κατάκτηση του Champions League.

Έτσι μετά τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, που έκαναν με του Ομπεμαγιάνγκ, αλλά και του Ραφίνια. Τώρα απέκτησαν επισήμως και τον τρομερό ποδοσφαιριστή, που είναι ο Κουντέ, όπου θα φέρει μεγάλη ποιότητα στα αμυντικά καθήκοντα του συλλόγου.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, προέρχεται από τρεις μεγάλες και γεμάτες χρονιές με τη Σεβίλλη. Καθώς συμπλήρωσε 9 γκολ, αλλά και 135 συμμετοχές. Και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό τω Ανδαλουσιανών.

Έτσι μετά από αυτά τα τρία γεμάτα χρόνια στη συγκεκριμένο σύλλογο, αποφάσισε ο ίδιος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Καθώς τον ζητούσαν πολλοί σύλλογοι, όπου κάποιες από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Τσέλσι.

Ωστόσο στη μάχη της διεκδίκησης για τον ποιος θα τον αποκτήσει, κέρδιζε η ομάδα της Μπαρτσελόνα. Αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα, αλλά φυσικά και τον παίκτη.

Οι διοικούντες του συλλόγου, έδωσαν για την αγορά του συγκεκριμένου παίκτη το ποσό των 60.000.000 ευρώ. Ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης θα φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια.

Για αυτό το λόγο ο παίκτης πήρε τις βαλίτσες του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα της Σεβίλλης και να κατευθυνθεί προς την Βαρκελώνη μεριά. Ώστε να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις επιτυχώς και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους Μπλαουγκράνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr