Ποδόσφαιρο

Χρυσές Φράγκου και Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 09:55

Η Φράγκου και η Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23, που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας. 

Χρυσές Φράγκου και Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23!

Η Ελληνική κωπηλασία είναι για ακόμα μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράνκου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Το Ελληνικό δίδυμο έκανε πολύ καλό χρόνο με 6:58:41. Τη 2η θέση κατέκτησε η Λιθουανία, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Γερμανία.

Πολύ καλή παρουσία στον μικρό τελικό της δικώπου των ανδρών Κ23 είχαν οι Ζήσης και Δημήτρης Μπουκουβάλας που πήραν την 1η θέση και κατετάγησαν 7οι στη γενική με χρόνο 6:23.36.

Λίγο νωρίτερα η ελληνική ομάδα σφράγισε τον 4ο τελικό της στη διοργάνωση χάρις στη Δήμητρα Ελενη Κοντού που πήρε την 3η θέση στον ημιτελικό του σκιφ Κ23 με χρόνο 7:36.28 και πέρασε στα έξι καλύτερα πληρώματα του κόσμου στη κατηγορία της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr