Ποδόσφαιρο

Χρυσές Φράγκου και Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 09:55

Η Φράγκου και η Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23, που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας. 

Χρυσές Φράγκου και Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23!

Η Ελληνική κωπηλασία είναι για ακόμα μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράνκου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Το Ελληνικό δίδυμο έκανε πολύ καλό χρόνο με 6:58:41. Τη 2η θέση κατέκτησε η Λιθουανία, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Γερμανία.

Πολύ καλή παρουσία στον μικρό τελικό της δικώπου των ανδρών Κ23 είχαν οι Ζήσης και Δημήτρης Μπουκουβάλας που πήραν την 1η θέση και κατετάγησαν 7οι στη γενική με χρόνο 6:23.36.

Λίγο νωρίτερα η ελληνική ομάδα σφράγισε τον 4ο τελικό της στη διοργάνωση χάρις στη Δήμητρα Ελενη Κοντού που πήρε την 3η θέση στον ημιτελικό του σκιφ Κ23 με χρόνο 7:36.28 και πέρασε στα έξι καλύτερα πληρώματα του κόσμου στη κατηγορία της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.