Ποδόσφαιρο

Η Ατλέτικο έβαλε... τέλος στο αήττητο της Γιουνάιτεντ [vid]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 19:41

Πρώτη ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» στην προετοιμασία. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Ζοάο Φέλιξ (87’).

Η Ατλέτικο έβαλε... τέλος στο αήττητο της Γιουνάιτεντ [vid]

Το φιλικό στο Όσλο, στο «Ούλεβαλ», ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης θα έληγε ισόπαλο 0-0. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Έτσι το ματς έληξε 1-0 για την ισπανική ομάδα. Με την Ατλέτικο να βάζει τέλος στο αήττητο σερί που είχαν οι «κόκκινοι διάβολοι» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Κατοχή μπάλας χωρίς αποτέλεσμα

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ είχε από την αρχή του ματς την κατοχή της μπάλας. Μαζί με την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως, απέναντί τους βρήκαν μια κλασική Ατλέτικο. Με καλά τρεξίματα και κλειστή άμυνα. Δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να απειλήσουν την εστία ων Μαδριλένων. Με τον Έρικσεν να μπαίνει στο ματς στο 69’ και να έχει καλή παρουσία. Βοήθησε αρκετά στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της επιθετικής ανάπτυξης. Από την άλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός αποστολής.

Με γκολ στο φινάλε

Το ματς πήγαινε ολοταχώς για ισόπαλο αποτέλεσμα. Εντούτοις, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μια άλλη άποψη. Στο 87’ ο Ζοάο Φέλιξ έγινε κάτοχος της μπάλας. Με ατομική ενέργεια έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι διαμορφώθηκε το 0-1 από τον παίκτη που είχε μπει στο ματς, ως αλλαγή, στο 59’. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Μόνο η αριθμητική ισορροπία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Διότι στις καθυστερήσεις ο Φρεντ δέχθηκε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr