Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: «Κάτοικος» Περιστερίου ο Ντε Μποκ [vid]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 19:59

Ο Βέλγος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο για τα προσεχή δύο χρόνια, ως το 2024.

Ατρόμητος: «Κάτοικος» Περιστερίου ο Ντε Μποκ [vid]

Ένα ακόμα μεταγραφικό κεφάλαιο έκλεισε για τον Ατρόμητο. Με την ομάδα του Περιστερίου να «τελειώνει» και το θέμα του αριστερού μπακ. Διότι το Σάββατο ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λόρενς Ντε Μποκ. Ο Βέλγος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η μεταγραφή του Ντε Μποκ

Ο Βέλγος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Δέχθηκε την πρόταση από τον Ατρόμητο και συμφώνησε με τον Ατρόμητο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε, θα έχει διάρκεια δύο χρόνια. Διότι θα έχει ισχύ ως και το 2024. Εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Περιστερίου και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με τον Κρις Κόουλμαν να αποκτά έναν ακόμη σημαντικό παίκτη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντε Μποκ

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Βέλγος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Εκεί, ο Λόρενς Ντε Μποκ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Πρόλαβα να δω τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και πραγματικά παρέχουν τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή, σε σημείο που τον κάνουν να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Έχω μάθει ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις και παθιασμένοι με την ομάδα και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο Περιστέρι. Οπότε, δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο για τους πρώτους αγώνες της ομάδας μας. Ξέρω ότι είναι μια σημαντική χρονιά, αφού συμπληρώνουμε 100 χρόνια και εύχομαι να έχουμε μια πορεία που θα αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr