Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού [vid]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 21:40

Με το γκολ του Κόντε στο 54’ οι Γιαννιώτες επικράτησαν 1-0, σε ματς προετοιμασίας, στο Αγρίνιο.

Φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού [vid]

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν σε ματς προετοιμασίας στο Αγρίνιο. Με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίρνει τη φιλική νίκη, με 1-0. Σε ένα ματς συναρπαστικό, με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά μόλις μια καλή στιγμή. Στο σουτ του Ντουάρτε, όταν και επενέβη ο γκολκίπερ Πριόρ. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό.

Θέαμα, φάσεις, γκολ, δοκάρι

Ο Μορέιρα απείλησε τον Ανέστη στο 47’, όπως και ο Μπιλμπάο στο 48’. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, εξάλλου, αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις και διατήρησε την εστία του αλώβητη. Δεν τα κατάφερε, εντούτοις, στο 54’. Στο μακρινό σουτ του Μπιλμπάο, ο Κόντε άλλαξε πορεία στην μπάλα και πέτυχε το γκολ για το 0-1. Η μεγάλη φάση για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στο 65’. Στην κεφαλιά του Κορνέλιους, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

Παναιτωλικός: Ανέστης. Χουχούμης (86' Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (63' Αποστολάκης). Μάρτενσον (71' Βαρόνε), Φλόρες (63' Ξενιτίδης), Ντίας (63' Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63' Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71' Πέδρο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (46' Ανέστης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46' Μορέιρα), Κόντε (56' Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63' Τζίμας), Κιάκος (75' Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46' Ριένστρα).

https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNy8zMC8xOC8xMF81Ml82MmU1NzQyYzQwZGRhLmpwZWc=/profile:player-960x540/image.jpg

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr