Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Φιλικό «διπλό» στην έδρα της Φιτέσε

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 22:08

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 της ομάδα του Άρνεμ, στο προτελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ατρόμητος: Φιλικό «διπλό» στην έδρα της Φιτέσε

Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο, στο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Φιτέσε. Το ματς έληξε 2-1 για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν που έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στην αναμέτρηση, με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος έλεγξε το ματς. Αν και οι Ολλανδοί κατάφεραν και μείωσαν στο 70ό λεπτό, ωστόσο η ελληνική ομάδα έκανε σωστή διαχείριση και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Ο Ατρόμητος 2-0 στο 15’

Η ομάδα του Περιστερίου αιφνιδίασε απόλυτα τη Φιτέσε. Διότι μέσα στο πρώτο τέταρτο σκόραρε δύο φορές και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Με τα γκολ που σημείωσαν ο Κλωναρίδης στο 10’ και ο Τζαβίδας στο 15’, αντίστοιχα. Αυτό το σημαντικό προβάδισμα για την ελληνική ομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Κράτησε το προβάδισμα

Αρκετές αλλαγές έκανε ο Κρις Κόουλμαν στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, η εικόνα της ελληνικής ομάδας δεν διαφοροποιήθηκε. Συνέχισε να παίζει καλύτερα από την Φιτέσε. Όμως, η ολλανδική ομάδα πίεσε και κατάφερε να βρει σκορ. Πέτυχε γκολ στο 70ό λεπτό με τον Φέρο να μειώνει σε 1-2. Αυτό το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Ατρόμητος, πήρε τελικά τη νίκη με 2-1. Τη Δευτέρα η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Αλ Τααβόν.

Φιτέσε: Χούβεν, Φέρο, Μεουλέστεν, Φλαμίνγκο (86' Φαν Ντούιβενμπουντεν), Άρκους, Τρόνσταντ, Μπέρο, Βίτεκ, Σάνκο (62' Χούισμαν), Μάνχοεφ, Φρέντερικσεν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (62' Στρούγγης), Χατζηισαϊας (67' Μαυρομμάτης), Αθανασίου, Κούεν (87' Μούντες), Έρλινγκμαρκ (72' Οικονομίδης), Χαρίδης (8' Μουνίθ), Κλωναρίδης (77' Νταλαμίτρας), Τζαβίδας (67' Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (46' Τζοβάρας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr