Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Έκανε… πάρτι η Τραμπζονσπόρ [vids]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 22:39

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Τραπεζούντας διέλυσε με 4-0 τη Σίβασπορ και έκανε ιδανική εκκίνηση στη νέα σεζόν. Σκόραρε ο Μπακασέτας.

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Έκανε… πάρτι η Τραμπζονσπόρ [vids]

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ η Τραμπζονσπόρ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ήταν εξαιρετική στο ματς κόντρα στην κυπελλούχο Σίβασπορ. Δεν πέτυχε απλά μια νίκη, αλλά έναν θρίαμβο. Διότι η επικράτηση με 4-0 συνιστά θρίαμβο για την ομάδα του Μπακασέτα και του Σιώπη. Ο πρώτος ήταν βασικός για άλλη μια φορά. Ο δεύτερος δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, ωστόσο μπήκε στο 73’ στη θέση του Τρεζεγκέ.

Ασταμάτητη η Τραμπζονσπόρ

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είχε σε μεγάλη ημέρα τον Κορνέλιους. Ο Δανός σέντερ φορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37’. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Σίβασπορ και την ασταθή επέμβαση του Βουλάρ για το 2-0 στο 51’. Ένα ακόμα γκολ από Δανό παίκτη για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Στο 64’ ήταν ο Στρίγκερ Λάρσεν με σουτ εκτός περιοχής, για το 3-0. Στη συνέχεια, στο 75’, η Τραμπζονσπόρ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας. Με τον Έλληνα άσο να σημειώνει το 4-0. Στις καθυστερήσεις η πρωταθλήτρια Τουρκίας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ωστόσο, ο Γκεντικλί δεν κατάφερε στο 90’+5 να σκοράρει και να αυξήσει το σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr