Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Ολλανδίας: Ματσάρα με 8 γκολ - Η PSV τον τίτλο [vids]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 23:04

Εκπληκτικό ματς με την Αϊντχόφεν να είναι καλύτερη και να νικά 5-3 τον Άγιαξ, κατακτώντας τον τίτλο. Χατ-τρικ από τον Τιλ.

Σούπερ Καπ Ολλανδίας: Ματσάρα με 8 γκολ - Η PSV τον τίτλο [vids]

Ο τελικός του ολλανδικού Σούπερ Καπ ήταν ματς συναρπαστικό. Ήταν ματς που προκάλεσε πολλές συγκινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις. Το ματς είχε οκτώ γκολ και αποβολή, αλλά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το φινάλε. Με την Αϊντχόφεν να κατακτά τον τίτλο με 5-3. Κούπα για την ομάδα του Φαν Νίστελροϊ.

Συναρπαστική εξέλιξη

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Άγιαξ. Ο Μπέργκβιν άνοιξε το σκορ στο 15’. Όμως η Αϊντχόφεν αντέδρασε εξαιρετικά στη συνέχεια. Κατάφερε να γυρίσει το ματς ως το φινάλε του πρώτου 45λεπτο. Με τα δύο γκολ του Γκιλ. Στο 32’ και στο 45’+2, για να πάει η PSV στην ανάπαυλα με προβάδισμα 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Με τον Άντονι να πετυχαίνει στο 54’ το 2-2.

«Βροχή» τα γκολ

Μέσα σε επτά λεπτά το ματς πήρε… φωτιά. Ο Γκάκπο στο 65’ και ο Τιλ, ξανά, στο 69’ έδωσαν μεγάλο προβάδισμα στην PSV με 4-2. Εκεί φάνηκε πώς η Αϊντχόφεν είχε ουσιαστικά «κλειδώσει» τη νίκη και τον τίτλο. Παρ’ όλα αυτά, στο 72’, ο Κούντους πέτυχε το 4-3 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Όμως, η αποβολή του Μπάσεϊ στο 78’, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα άφησε τον Άγιαξ με παίκτη λιγότερο. Έτσι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+1) ο Σίμονς με εξαιρετική ατομική ενέργεια μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr