Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Η νέα Μπάγερν έβαλε 5 στη Λειψία! [vid]

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 23:40

Με πεντάρα ξεκίνησε η μετά-Λεβαντόφσκι εποχή για τους Βαυαρούς. Νίκησαν 5-3 την κυπελλούχο και κατέκτησαν το δέκατο Σούπερ Καπ τους.

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Η νέα Μπάγερν έβαλε 5 στη Λειψία! [vid]

Εκκίνηση στη σεζόν 2022/23 για την Μπάγερν Μονάχου. Μια νέα σελίδα για τους Βαυαρούς άρχισε να γράφεται. Η μετά-Λεβαντόφσκι εποχή άρχισε με εκπληκτικό τρόπαιο. Καθώς η πρωταθλήτρια νίκησε 5-3 στη «Red Bull Arena» τη Λειψία και κατέκτησε το δέκατο Σούπερ Καπ στην ιστορία της.

Σούπερ πρώτο ημίχρονο

Η ομάδα του Νάγκλεσμαν ήταν εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο. Διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία γκολ. Κυριαρχώντας. Με τον Μουσιάλα στο 14’, τον Μανέ στο 31’ μετά την ασίστ του Γκνάμπρι και τον Παβάρντ στο 45’. Ωστόσο, κομβικής σημασίας ήταν το γκολ του Ενκουκού που δεν μέτρησε στο 17’. Διότι το τέρμα του παίκτη της Λειψίας δεν μέτρησε. Ο έλεγχος του VAR έδειξε πώς ήταν σε θέση οφ σάιντ. Έτσι, το πρώτο μέρος έληξε με τους Βαυαρούς να προηγούνται 3-0.

Ματσάρα ως το φινάλε

Το δεύτερο μέρος ήταν συναρπαστικό. Ο Χάλστενμπεργκ στο 59’ μείωσε σε 1-3, αλλά ο Γκνάμπρι στο 66’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Εκεί φάνηκε πώς η Μπάγερν είχε «καθαρίσει» το ματς. Ωστόσο ο Ενκουνκού με πέναλτι στο 77’ και ο Όλμο στο 89’ διαμόρφωσαν το 3-4 και το ματς «άναψε»! Όλα ήταν ανοικτά ως το 90’+8. Ο Σανέ βγήκε στην κόντρα και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5 για την ομάδα του Μονάχου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr