Ποδόσφαιρο

O Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτο Περέιρα!

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 08:22

Ο Παναθηναικός θέλει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Περέιρα, που μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ιταλική Ουντινέζε.  

O Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτο Περέιρα!

Ο Παναθηναικός θέλει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Περέιρα. Που μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ιταλική Ουντινέζε.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναικού, έχουν πάρει για τα καλά φόρα με την μεταγραφική ενίσχυση, που χρειάζεται ο σύλλογος. Αφού μετά τις μεγάλες αποκτήσεις του Σποράρ για την επιθετική γραμμή, αλλά και τον Βέρμπιτς, που θα είναι για τα Χαφ. Τώρα μεγάλος στόχος είναι η απόκτηση ενός δεκαριού, ώστε να κάνει την μεγάλη διαφορά.

Οι άνθρωποι του Τριφυλιού, είδαν πολλές και εξαιρετικές περιπτώσεις που αγωνίζονται σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι κατέληξαν στην πολύ καλή, αλλά και ενδιαφέρουσα περίπτωση του Ρομπέρτο Περέιρα. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ιταλική Ουντινέζε.

Είναι ένας τρομέρος, αλλά και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που είναι δυνατός, γρήγορος, ενώ έχει απόλυτη αποτελεσματικότητα στις ακριβείς πάσες που θα δώσει μπροστά στους επιθετικούς της ομάδας.

Έτσι πλέον οι επόμενες μέρες, θα είναι πολύ σημαντικές αφού θα ξεκαθαρίσει εάν οι Πράσινοι θα κινηθούν σε αυτή την πολύ καλή περίπτωση του Περέιρα. Η εν τέλι αποφασίσουν να κινηθούν για έναν άλλον παίκτη από την Ευρωπαική, αλλά και την Λατινική Αμερική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.