Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Βίντα

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 13:25

Η Ένωση έκανε δικό της κι επίσημα τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπισθεν

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Βίντα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το θέμα της απόκτησης του Ντομαγκόι Βίντα αφού το μεσημέρι της Κυριακής το επισημοποίησε.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη. Κάτι που είχαν αποκαλύψει τα τουρκικά ΜΜΕ.

Με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ και δυνατότητα επέκτασης συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Οσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε Λεβερκούζεν, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Οσιγιεκ, Ντινάμο Κιέβου και Μπεσίκτας.


Την Παρασκευή ο Κροάτης αφίχθηκε στην Αθήνα λίγο μετά τις 19:00. Προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτικό τζετ και τον συνόδευε ο γιος του κι ο ατζέντης του.

Ο Βίντα, τον οποίο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο από πλευράς ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου (30/7) κι ακολούθως θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατ. ευρώ.

Ο 33χρονος αμυντικός ήταν προγραμματισμένο να έρθει την Πέμπτη (28/7) στην Ελλάδα, ωστόσο έπεσε «θύμα» διάρρηξης και η άφιξή του καθυστέρησε κατά μία μέρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.