Ποδόσφαιρο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Βίνταρ Αρντ Κιάνταρσον!

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 19:22

Ο Ατρόμητος απέκτησε επίσημα τον Βίνταρ Αρντ Κιάνταρσον, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στην Βαλερένγκα από την Νορβηγία. 

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Βίνταρ Αρντ Κιάνταρσον!

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου εδώ και μέρες, άρχιζαν να ψάχνουν για έναν πολύ καλό, αλλά συνάμα εξαιρετικό επιθετικό. Με αποτέλεσμα να είναι ο αντικαταστάτης του Ευθύμη Κουλούρη στην Επίθεση.

Έτσι εδώ και λίγες μέρες, τον βρήκαν και είναι ο Ισλανδός Βίνταρ Αρντ Κιάνταρσον. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε πολλές και σπουδαίες Ευρωπαικές ομάδες στην καριέρα του. Ενώ μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στην Βαλερένγκα.

Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2024. Ενώ με την Νορβηγική ομάδα, αγωνίσθηκε το τελευταίο 1.5 χρόνο και συγκέντρωσε 20 γκολ σε 40 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr