Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Υπέγραψε και έπιασε δουλειά ο Κορμπεράν - Τέλος ο Μαρτίνς

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 19:49

Ο Ισπανός συναντήθηκε με τον Μαρινάκη, ενώ υπέγραψε το συμβόλαιό του. Λύθηκε η συνεργασία με τον Πορτογάλο.

Ολυμπιακός: Υπέγραψε και έπιασε δουλειά ο Κορμπεράν - Τέλος ο Μαρτίνς

Μια ημέρα με πολλές ειδήσεις και γεγονότα είναι η σημερινή με τον Ολυμπιακό. Χρονικά δεν έχει καμία σημασία πότε συνέβη το κάθε γεγονός. Ωστόσο, πολλά έγιναν. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και επίσημα. Σε νέο ρόλο από σήμερα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Συνάντηση Μαρινάκη - Κορμπεράν

Ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκε με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μέσα σε καλό κλίμα, με τον Πορτογάλο να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, αυτό ήταν διαδικαστικό θέμα. Το πιο σημαντικό ζήτημα της ημέρας ήταν η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος προπονητής συζήτησε για πολλά θέματα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Κατόπιν, υπέγραψε το συμβόλαιό τους με τους «ερυθρόλευκους». Και έπιασε με το… καλημέρα δουλειά στο σύλλογο.

Μαζί με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο μετέβη στο Ρέντη. Οι δύο τους παρουσίασαν τον Κάρλος Κορμπεράν στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο νέος κόουτς των «ερυθρολεύκων» ήδη έπιασε… δουλειά. Εξάλλου, την Πέμπτη θα κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Συνεπώς έχει να δώσει και μια «μάχη» με το χρόνο.

Ο νέος ρόλος του Αβραάμ

Εν τω μεταξύ, νέος ρόλος και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός πλέον έβγαλε την αθλητική φόρμα και τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διότι αλλάζει ρόλο στην ομάδα. «Κρέμασε» τα παπούτσια του, καθώς από σήμερα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας. Μέσα στα αποδυτήρια, δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες. Με στόχο την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.