Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 20:43

Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Διούδης. Μέσα οι Σαβιέρ, Σαρδέλη, Καμπετσή. Την Τετάρτη θα δηλωθεί ο Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Η λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας

Χωρίς ουσιαστικές εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» για τις αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας. Η UEFA δημοσιοποίησε τη λίστα των «πράσινων». Όπως είναι ξεκάθαρο, μέσα σε αυτήν δεν υπάρχει το όνομα του Σωκράτη Διούδη. Εξάλλου, ο Έλληνας γκολκίπερ είναι τρίτος στην… ιεραρχία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίσω από Μπρινιόλι και Λοντίγκιν. Το γεγονός ότι έμεινε έξω, επιβεβαιώνει πώς δεν υπολογίζεται.

Δεδομένη η αλλαγή με τον Σπόραρ

Όσον αφορά στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού… Ο μεν Άντρατς Σπόραρ θα δηλωθεί την Τετάρτη, Θυμίζουμε πώς 24 ώρες πριν το πρώτο ματς η καθεμία ομάδα μπορεί να κάνει ως δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή της λίστας. Αντιθέτως, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν υπολογίζεται για τα προκριματικά του καλοκαιριού. Αγωνίστηκε με την Ντιναμό Κιέβου, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη φάση των ομίλων του Conference League, υπό την προϋπόθεση ότι θα φτάσει εκεί το «τριφύλλι».

Οι «εκλεκτοί» του Γιοβάνοβιτς

Επιπλέον, μέσα είναι τόσο ο νεαρός Σαρδέλης όσο και οι Σαβιέρ και Καμπετσής. Αν και, ένας εκ των δύο είναι αρκετά πιθανό να μην παραμείνει εντός. Με τον Σπόραρ να παίρνει τη θέση του, λογικά του Σαβιέρ που είναι ξένος. Αναλυτικά, η «πράσινη» ευρωπαϊκή λίστα αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γκάνεα, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σαρδέλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.