Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Βίντα

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 21:50

Ο Κροάτης αμυντικός προπονήθηκε για πρώτη φορά με την Ένωση και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες.

ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Βίντα

Σε ρυθμούς Βίντα κινούνται στην ΑΕΚ. Με τον Κροάτη αμυντικό να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα Σπάτα. Φόρεσε για πρώτη φορά τα ρούχα προπόνησης των κιτρινόμαυρων. Γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Διότι στις τάξεις της Ένωσης αυτό που κοιτάζουν πλέον είναι την ταχύτερη δυνατή προσαρμογή και ενσωμάτωση του Βίντα στην ομάδα. Αυτό απασχολεί τόσο τον Αργεντινό προπονητή της Ένωσης όσο και τους συνεργάτες του. Είναι δεδομένο πώς το προσεχές διάστημα όλοι θα «πέσουν» πάνω στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Ούτως ώστε να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο τον εγκλιματισμό του. Με στόχο να αποκτήσει χημεία με τους συμπαίκτες του και να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ανακοινώθηκε την Κυριακή από την ΑΕΚ. Έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους». Στο πλάνο του Αλμέιδα αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή της Ένωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.