Ποδόσφαιρο

Ίντερ: Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Σάντσες

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 22:28

Θέμα… ωρών είναι η αποχώρηση του Χιλιανού επιθετικού από τους «νερατζούρι», καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Ίντερ: Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Σάντσες

Το τέλος της συνεργασίας του Αλέξις Σάντσες με την Ίντερ είναι προ των πυλών. Οι δύο πλευρές συζήτησαν και κατέληξαν να λυθεί το συμβόλαιο του Χιλιανού παίκτη με τους «νερατζούρι». Κάτι που σημαίνει πώς πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό σκέλος. Δηλαδή, θα πέσουν οι υπογραφές και θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. Με τον 33χρονο επιθετικού να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη η Μαρσέιγ είναι η πρώτη ομάδα που έχει χτυπήσει την «πόρτα» του ατζέντη του. Αν και είναι δεδομένο πώς όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και πέσουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους σε αυτή τη συνεργασία, τότε θα εμφανιστούν και άλλοι «μνηστήρες».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το... διαζύγιο. Ο Αλέξις Σάντσες και η προπέρσινη πρωταθλήτρια Ιταλίας έχουν ρυθμίσει τους όρους για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Σάντσες ήταν στην Ίντερ από το 2019. Την πρώτη χρονιά ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2020 αποκτήθηκε ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους». Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κόλο-Κόλο, Ρίβερ Πλέιτ, Ουντινέζε, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr