Ποδόσφαιρο

Νις: Έδωσε τα… χέρια με τον Ράμσεϊ

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 22:53

Ο Ουαλός μέσος αποχώρησε από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την ομάδα της Νίκαιας.

Νις: Έδωσε τα… χέρια με τον Ράμσεϊ

Το κεφάλαιο Γιουβέντους έκλεισε για τον Άαρον Ράμσεϊ. Μετά από τρία χρόνια στο Τορίνο και τον ιταλικό Βορρά, ο Ουαλός αλλάζει… περιβάλλον. Έφυγε από την Ιταλία για τη Γαλλία. Όχι και τόσο μακριά ωστόσο. Διότι όλα δείχνουν πώς θα «μετακομίσει» στη Νίκαια, για λογαριασμό της Νις.

Βάσει του ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 31χρονος μέσος και η ομάδα του γαλλικού νότου έχουν δώσει ήδη τα… χέρια. Τί απομένει; Το διαδικαστικό, αλλά και ουσιαστικό συνάμα θέμα. Να υπογράψει δηλαδή ο Άαρον Ράμσεϊ το συμβόλαιό του με τη Νις. Κάτι που, όπως λένε στη Γαλλία, θα συμβεί τα προσεχή 24ωρα.

Μετά την καριέρα του στην Αγγλία, σε Κάρντιγ, Νότγχαμ Φόρεστ και Άρσεναλ, ο εκ των αρχηγός της εθνικής Ουαλίας αγωνίστηκε στην Ιταλία, στη Γιουβέντους. Με εξαίρεση το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου. Τότε πήγε δανεικός στους Ρέιντζερς της Γλασκώβης, με τους οποίους μέτρηση 18 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr