Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Νάσμπεργκ αύριο στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 23:20

Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο Νάσμπεργκ αύριο στη Θεσσαλονίκη

Το σίριαλ της μετακίνησης του Νάσμπεργκ από τη Βαλερένγκα στον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη. Διότι μετά από αρκετές αλλαγές στο πλάνο, αύριο ο Νορβηγός αμυντικός θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη. Ένα ταξίδι που είχε πολλές αλλαγές και αρκετά ζητήματα.

Με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη τη Δευτέρα. Ήταν η ημέρα που θα έφτανε στη Θεσσαλονίκη ο Νάσμπεργκ. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, είχε θέμα με τις πτήσεις και τις ανταποκρίσεις. Δεν έβρισκε ανταπόκριση στην πτήση του από το Όσλο, ώστε να ολοκληρώσει κανονικά το ταξίδι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, αυτό θα γίνει την Τρίτη. Καθώς και το πρόγραμμα με τις πτήσεις ταιριάζει και όλα. Κατά συνέπεια, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός θα ολοκληρώσει το ταξίδι και θα βρεθεί την Τρίτη στην Ελλάδα. Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη.

Ώστε να ολοκληρώσει ό,τι διαδικαστικό απαιτηθεί, για να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής περιμένει πώς και πώς τον Νορβηγό αμυντικό. Με στόχο να μπει άμεσα στις προπονήσεις και να εγκλιματιστεί το ταχύτερο δυνατόν τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.