Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για τα φαβορί

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 23:57

Στα τέσσερα ματς της Δευτέρας δεν σημειώθηκαν εκπλήξεις με τις Ντάρμσταντ, Βέρντερ Βρέμης, Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να περνούν στον επόμενο γύρο.

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για τα φαβορί

Οι αναμετρήσεις της Δευτέρας, στο DFB Pokal δεν συνοδεύτηκαν από εκπλήξεις. Διότι στα τέσσερα ματς τα φαβορί ήταν αυτά που πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Με τις Ντάρμσταντ, Βέρντερ Βρέμης, Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακόμα και η Ουνιόν που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην παράταση. Όσον αφορά στο σύλλογο της Φρανκφούρτης, το γρήγορο γκολ του Καμάντα (4’) και το χαμένο πέναλτι του Μίλερ (7’) για το Μαγδεμβούργο καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα

Ίνγκολσταντ - Ντάρμσταντ 0-3

(15' Τίετζ, 42' πέν. Κέμπε, 84' Βάρμινγκ)

Κότμπους - Βέρντερ Βρέμης 1-2

(79' Χέικε - 43' Σμιντ, 73' Βέισερ)

Τσέμνιτζερ - Ουνιόν Βερολίνου 1-2 παρ. (κ.α. 1-1)

(62' Μίλερ - 64' Σιμπατσέου, 114' Μπέχρενς)

Μαγδεβούργο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-4

(4', 59' Καμάντα, 31' Λίντστρομ, 90' Αλάριο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr