Ποδόσφαιρο

Λαμποργκίνι αφιερωμένη στον Μαραντόνα! (vid, pics)

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 13:08

Το σημάδι του Αργεντινού παραμένει ανεξίτηλο καθώς πρωταγωνίστησε  σε εκδήλωση για supercars στη Νάπολη!

Λαμποργκίνι αφιερωμένη στον Μαραντόνα! (vid, pics)

Η μεγαλύτερη κοινότητα ιδιοκτήτων συλλεκτικών supercars Λαμποργκίνι συγκεντρώθηκε στη Νάπολη, στην ετήσια συγκέντρωση Bull Days Vesuvio που είχε ως πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Στο event με supercars και hypercars που πραγματοποιήθηκε για πέμπτη διαδοχική χρονιά στην πλατεία Πλεμπίσιτε, έλαμψε μια Λάμποργκίνι σε γαλάζιο χρώμα που είχε το πρόσωπο και την υπογραφή του θρύλου των «παρτενοπέι» στο καπό.

«Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Οι Bull Days επικεντρώνονται σε ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο Μαραντόνα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία. Είναι μια τιμή για έναν σπουδαίο πρωταθλητή και στην πόλη. Μια μοναδική δουλειά που όλοι θα θυμούνται».

undefined

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr