Ποδόσφαιρο

Europa League: Η κλήρωση των πλέι οφ – Με τον αποκλεισμένο του Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού ο Ολυμπιακός!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 14:38

Ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τον χαμένο του Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού.

Europa League: Η κλήρωση των πλέι οφ – Με τον αποκλεισμένο του Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού ο Ολυμπιακός!

Ιδιαίτερη κρίνεται η κλήρωση των πρωταθλητών Ελλάδας στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον βέβαια ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους είτε με την Μακάμπι Χάιφα που τους… έφραξε τον δρόμο για το Champions League και έφερε την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς είτε τον πρωταθλητή Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αν προκριθεί, θα διεξαχθούν στις 18 Αυγούστου σε Ισραήλ ή Κύπρο, και στις 25 Αυγούστου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League:

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας/Παρτιζάν
Γάνδη – Ομόνοια
Αούστρια Βιένης – Φενέρμπαχτσε/Σλοβάτσκο
Λίνφιλντ/Ζυρίχη – Χαρτς
Μάριμπορ/Ελσίνκι – Σίλκεμποργκ
Μάλμε/Ντουντελάνζ – Σίβασπορ
Καραμπάγκ/Φερεντσβάρος – Σάμροκ Ρόβερς/Σκούπι
Ολυμπιακός/Σλόβαν – Μακάμπι Χάιφα/Απόλλων Λεμεσού
Ερυθρός Αστέρας/Πιούνικ – Σέριφ Τίρασπολ/Πλζεν

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.