Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Η κλήρωση για Παναθηναϊκό, Άρη, Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 16:05

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι για το τριφύλλι και τους κίτρινους ενώ για τον Ολυμπιακό το θέμα έχει να κάνει με το αν αποκλειστεί από το Europa League

Europa Conference League: Η κλήρωση για Παναθηναϊκό, Άρη, Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Στο Europa Conference League συνεχίζουν οι Παναθηναϊκός, Άρης κι έμαθαν τους αντιπάλους τους αν περάσουν από τον τρίτο προκριματικό.

Πιο συγκεκριμένα η UEFA έκανε την κλήρωση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία ή τη Ρακόβ Τσεστόχοβα από την Πολωνία. Αν φυσικά περάσει το «εμπόδιο» της Σλάβια Πράγας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο ματς στις 18 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 25/8.

Ο Άρης, από την μεριά του είχε δύσκολη κλήρωση. Γιατί έπεσε πάνω στη γαλλική Νις. Εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 25/8 στη Νίκαια.

Τέλος ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Conference League μια εκ των Ζρίνσκι από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ή την Τόμπολ Κοστανάι από το Καζακστάν. Αυτό εφόσον αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, ενώ θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στον αγώνα ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 25/8.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.