Ποδόσφαιρο

Τι είπε ο Μαρτίνς για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 17:53

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε δημόσια για την λύση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας

Τι είπε ο Μαρτίνς για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι πλέον προπονητής στον Ολυμπιακό. Πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στο Champions League. Σε μια οδυνηρή βραδιά καθώς οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν τη συντριβή με 4-0 στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Πλέον νέος προπονητής είναι ο Κάρλος Κορμπεράν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έλυσε και τυπικά το συμβόλαιο του την Τρίτη (2/8).

Ακολούθως έστειλε και το μήνυμα του για την αποχώρηση του, καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν είχε μιλήσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

"Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραισκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οποτε κλείνω, λέγοντας: θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.