Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Σένκεφελντ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 20:10

Μία σημαντική απουσία προέκυψε για τον Παναθηναϊκό ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σλάβια Πράγας, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ ταλαιπωρείται από ίωση.

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Σένκεφελντ

Ετσι ο Ολλανδός στόπερ έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Πέμπτης (20:00). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς, ο οποίος επίσης δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Πράγα. Αντιθέτως, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Αντραζ Σπόραρ!

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή των "πράσινων" που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την τσέχικη πρωτεύουσα, για το πρώτο ματς στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.