Ποδόσφαιρο

Στη Μίλαν ο Ντε Κετελάρ!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 22:33

Η Μίλαν επισημοποίησε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Σαρλς Ντε Κετελάρ από την Κλαμπ Μπριζ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Στη Μίλαν ο Ντε Κετελάρ!

Ο Ντε Κετελάρ προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με την πρωταθλήτρια Βελγίου, κατά την οποία πέτυχε 14 γκολ σε 39 ματς πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» προσέφεραν 32 εκατ. ευρώ μαζί με αρκετά ακόμα ως μπόνους, προσφορά που δεν θα μπορούσαν απορρίψουν οι Βέλγοι. ύμφωνα με την ανακοίνωση της Μίλαν, ο νέος μεσοεπιθετικός της θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 90.

Ο Ντε Κετελάερε αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη για τους «ροσονέρι», μετά την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ενεργοποίησαν επίσης τις οψιόν αγοράς για τους Φλορέντσι και Μεσίας από τη Ρόμα και την Κροτόνε αντίστοιχα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματά της την περασμένη σεζόν ως δανεικοί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr