Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ανετα η Μπενφίκα, στο καναβάτσο η Ρέιντζερς! (vids)

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 00:03

Με χατ τρικ του Γκονζάλο Ράμος, η Μπενφίκα έκανε.. πάρτι απέναντι στην Μίντιλαντ (4-1) και βρίσκεται με το.. 1,5 πόδι στα πλέι οφ. Μεγάλη νίκη για την δευτεραθλήτρια Βελγίου Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ σε βάρος της Ρέιντζερς (2-0)!

Προκριματικά Champions League: Ανετα η Μπενφίκα, στο καναβάτσο η Ρέιντζερς! (vids)

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προηγήθηκε στο 17’ με τον Ράμος και ο ίδιος παίκτης στο 32’ έγραψε το 2-0. Στο 40’ χρίστηκε σκόρερ ο Εντζο Φερνάντες, με τον Ράμος να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ τρικ στο 61΄. Οι Δανοί μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίστο στο 78΄, αλλά καλούνται πια να ανέβουν.. βουνό για να προκριθούν.

Μεγάλη νίκη των Βέλγων απέναντι στην Ρέιντζερς του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27' με τον Τέουμα και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βανζέιρ (76').

Τα αποτελέσματα της Τρίτης, στους πρώτους αγώνες του γ' προκριματικού:

Σέριφ Τίρασπολ - Βικτόρια Πλζεν 1-2

Λουντογκόρετς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

Μονακό - Αϊντχόφεν 1-1

Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ - Ρέιντζερς 2-0

Μπενφίκα - Μίντιλαντ 4-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr