Ποδόσφαιρο

Μετά τον Σένκεφελντ, έχασε και Αλεξανδρόπουλο ο Παναθηναϊκός ενόψει Σλάβια Πράγας

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 10:51

Οι πράσινοι έχουν μια ακόμα μεγάλη απουσία για το πρώτο ματς με την Τσέχικη ομάδα

Μετά τον Σένκεφελντ, έχασε και Αλεξανδρόπουλο ο Παναθηναϊκός ενόψει Σλάβια Πράγας

Ο Παναθηναϊκός δεν πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς μερτά από πέντε χρόνια. Πιο συγκεκριμένα αναχώρησε για την Πράγα, όπου την Πέμπτη θα δώσει το πρώτο ματς με την Σλάβια.

Η αρχή έγινε με την απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ίωσης. Το τριφύλλι δεν θα έχει στην διάθεση του τον κορυφαίο στόπερ του. Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, έμεινε εκτός αποστολής κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο 21χρονος μέσος, που ήταν βασικός σε όλα τα καλοκαιρινά, φιλικά προετοιμασίας των «πράσινων», ταλαιπωρείται κι αυτός από ίωση. Και ουσιαστικά «κόπηκε» απ' την αποστολή της ομάδας αργά το βράδυ της Τρίτης (2/8).

Ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού που αναχώρησε στις 09:50 της Τετάρτης (3/8) για την Πράγα κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα αγωνιστικά πλάνα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.