Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κράξιμο» από τον τεν Χαγκ στον Ρονάλντο!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 13:35

Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε απαράδεκτη την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ πριν ολοκληρωθεί το φιλικό ματς με την Βαγιεκάνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κράξιμο» από τον τεν Χαγκ στον Ρονάλντο!

Το σήριαλ Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος σταρ αποτέλεσε τη μοναδική αλλαγή του Ερικ τεν Χαγκ στο πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Ράγιο Βαγιεκάνο και μοιραία υπήρξαν αντιδράσεις. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως απαράδεκτη τη κίνηση του 37χρονου επιθετικού, που δεν ήταν ο μόνος από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν πρόωρα από το φιλικό.

«Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν πρόωρα. Δεν θα το αφήσω. Αυτό είναι απαράδεκτο και θα τους το πω. Είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί και πρέπει να μένουμε μαζί μέχρι το τέλος» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Viaplay. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενσωματώθηκε ετεροχρονισμένα στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα φέρεται να έχει ζητήσει την αποχώρηση του από την Αγγλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr