Ποδόσφαιρο

Νις: Ο «Βίκινγκ» Σμάιχελ έρχεται! [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 21:25

Μετά από 11 χρόνια στη Λέστερ, ο Δανός γκολκίπερ άφησε την αγγλική ομάδα. Θα συνεχίσει στη Γαλλία την καριέρα του.

Νις: Ο «Βίκινγκ» Σμάιχελ έρχεται! [vid]

Τίτλοι τέλους για το κεφάλαιο Λέστερ σε ό,τι αφορά τον Κάσπερ Σμάιχελ. Ο διεθνής Δανός γκολκίπερ μετά από 11 χρόνια στις «αλεπούδες», άφησε την Premier League, για να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στη Νις. Με τη γαλλική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Η ομάδα της Νίκαιας, εξάλλου, θα είναι ο αντίπαλος του Άρη, αν οι Θεσσαλονικείς ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο «Βίκινγκ» έρχεται!

Με ένα πολύ ωραίο βίντεο η ομάδα της Νίκαιας έκανε γνωστή τη μεταγραφή του Κάσπερ Σμάιχελ. Ο βασικός τερματοφύλακας της Λέστερ και της εθνικής Δανίας αποχώρησε από τις «αλεπούδες». Με την Νις να καταβάλει στην αγγλική ομάδα ένα εκατομμύριο ευρώ, για την ελευθέρας του Δανού γκολκίπερ. Ο παίκτης πέρασε σήμερα από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αυτό θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Νέα σελίδα για όλους

Ο 35χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από την Λέστερ μετά από έντεκα χρόνια. Με πάρα πολλές συμμετοχές, αλλά και ένα πρωτάθλημα της Premier League, ένα Super Cup, ένα κύπελλο Αγγλίας και έναν τίτλο στην Championship. Πλέον, στις Νις κάνει ένα restart σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του… Η Λέστερ έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr