Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Έκανε τον Κουκουρέγια δικό της [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 21:49

Ο 24χρονος αριστερός μπακ αφήνει την Μπράιτον και θα συνεχίσει την καριέρα του, στους «μπλε» του Λονδίνου.

Τσέλσι: Έκανε τον Κουκουρέγια δικό της [vid]

Μεταγραφική νίκη για την Τσέλσι στην άτυπη κόντρα με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» του Λονδίνου κατάφεραν και κατέληξαν σε συμφωνία με την Μπράιτον, για τη μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια.

Με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αναφέρεται στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση. Οι δύο σύλλογοι, η Τσέλσι και η Μπράιτον κατέληξαν σε συμφωνία. Με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 50 εκατομμύρια λίρες! Αυτό ήταν που είχε απομείνει να συμβεί. Διότι ο Κουκουρέγια είχε δώσει ήδη τα χέρια και με τους «μπλε», απαντώντας θετικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει. Πλέον, ο χρόνος κυλά αντίστροφα για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Με τον Μαρκ Κουκουρέγια να αφήνει την Μπράιτον για να γίνει «κάτοικος» Λονδίνου. Αντιθέτως, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Λιβάι Κόλγουιλ θα γίνει παίκτης της Μπράιτον. Μια ακόμα πολύ δυνατή κίνηση το φετινό καλοκαίρι, μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Λονδρέζων. Η εποχή Αμπράμοβιτς έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, με την εποχή Μπολί να αρχίζει με εξαιρετικούς οιωνούς για την Τσέλσι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr