Ποδόσφαιρο

Champions League: Ασταμάτητη η Μακάμπι Χάιφα [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 22:13

Μετά το 4-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», νίκησε με το ίδιο σκορ στο Ισραήλ τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Champions League: Ασταμάτητη η Μακάμπι Χάιφα [vid]

Η πρόκριση στα play offs του Champions League είναι δεδομένη για την Μακάμπι Χάιφα. Οι πρωταθλητές Ισραήλ νίκησαν 4-0 και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον, περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Αυτός θα είναι η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του Ερυθρού Αστέρα με την Πιούνικ.

Το καθοριστικό αυτογκόλ

Το αυτογκόλ του Πίμπερνες στο 38’ ήταν άκρως καθοριστικό για την τροπή που πήρε το ματς. Διότι έκρινε την εξέλιξή του. Αυτό το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τον τρόπο που ήρθε, ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία των Ισραηλινών. Αποτυπώθηκε, δε, στον αγωνιστικό χώρο του «Sammy Ofer». Διότι μέσα σε 17 λεπτά έγινε όλα. Στο 54’ ο Μοχάμεντ σημείωσε το 2-0. Με την Μακάμπι να έχει το πάνω χέρι, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση.

Καταστροφικό β’ ημίχρονο

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 60ό λεπτό αποβλήθηκε ο Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έχοντας δει την πρώτη εννέα λεπτά νωρίτερα, στο 51’. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62’, ο Μοχάμεντ σημείωσε ένα ακόμα γκολ για την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Με το σκορ στο 3-0 όλα είχαν τελειώσει. Η νίκη είχε κριθεί, το ίδιο και η πρόκριση. Η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ σκόραρε ένα ακόμα τέρμα, στο 79’, με τον Πιερό.

Με το σκορ στο 4-0 όλα τελείωσαν και η ρεβάνς στο «ΓΣΠ» θα έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Μακάμπι πέρασε ήδη στα play offs και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ. Κάτι που σημαίνει πώς αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας, τότε θα αντιμετωπίσει στα play offs του Europa League τους πρωταθλητές Κύπρου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr