Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Σλόβαν

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 22:42

Εκτός έμειναν οι Χουάνγκ και Καρβάλιο, τις θέσεις τους πήραν Άβιλα και Ουσεϊνού Μπα.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Σλόβαν

Τις δύο αλλαγές που μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή του λίστα, τις έκανε. Αλλά η μία δεν έγινε επειδή το ήθελε ο Κάρλος Κορμπεράν. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις τον οδήγησαν. Πιο συγκεκριμένα εκτός λίστας τέθηκαν οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Ζοάο Καρβάλιο. Στη θέση τους, δηλώθηκαν οι Άβιλα και Ουσεϊνού Μπα.

Ο Χουάνγκ εκτός λίστας λόγω… Ρωσίας

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα των παικτών που βγήκαν από τη λίστα. Όπως προαναφέραμε ήταν ο Χουάνγκ και ο Καρβάλιο. Ο δεύτερος μάλλον γιατί δεν ήταν αναγκαίος στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν. Από την άλλη, όμως, η απουσία του Ίνμπομ Χουάνγκ δεν έχει σχέση ούτε με τον προπονητή, ούτε με την ομάδα. Έχει σχέση με τη Ρωσία. Καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της δεν απέστειλε εγκαίρως την «μπλε» κάρτα του παίκτη. Το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή. Χωρίς αυτό δεν μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του. Συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, ο Κορεάτης ενώ αρχικά είχε δηλωθεί, έμεινε τελικά έξω.

Τα «νέα» πρόσωπα της λίστας

Από την άλλη, τα δύο πρόσωπα που δεν ήταν αρχική λίστα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν και μπήκαν, ήταν ο Άβιλα και ο Ουσεϊνού Μπα. Δύο κινήσεις επιβεβλημένες λόγω των συνθηκών και των καταστάσεων. Οι ενοχλήσεις που έχει ο Βρσάλικο, επιβάλλουν την παρουσία του Άβιλα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Η δεύτερη, ο Σενεγαλέζος αμυντικός, ήταν επίσης αναγκαία. Διότι ο Μανωλάς έχει επίσης ενοχλήσεις, έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις. Δεν προλαβαίνει το αυριανό ματς, ενώ είναι όλα ανοικτά για τη ρεβάνς στη Μπρατισλάβα.

** Πριν την προπόνηση της Τετάρτης, τελέστηκε ο ετήσιος Αγιασμός για τους «ερυθρόλευκους» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Παρουσία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και άλλων στελεχών της διοίκησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.