Ποδόσφαιρο

Champions League: Προβάδισμα για την Ντιναμό Κιέβου [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 23:08

Το πάνω-χέρι στην υπόθεση της πρόκρισης απέκτησαν οι Ουκρανοί μετά το 1-0 κόντρα στην Στουρμ Γκρατς.

Champions League: Προβάδισμα για την Ντιναμό Κιέβου [vid]

Σημαντικό αβαντάζ για να βρεθεί στα play offs του Champions League απέκτησε η Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα επικράτησε στην πολωνική πόλη Λοντζ της Στουρμ Γκρατς και έχει το πάνω χέρι για να περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Το ματς έληξε με 1-0 για την δευτεραθλήτρια Ουκρανίας. Με το μοναδικό γκολ του ματς να έρχεται στο 28ο λεπτό με σουτ του Καραβάεφ, από το ύψος του πέναλτι, μετά τη σέντρα από τα αριστερά. Μια οργανωμένη επίθεση για την Ντιναμό Κιέβου, μετά τη σέντρα του Ντούμπιντσακ.

Στη συνέχεια το ματς δεν άλλαξε κάτι. Ωστόσο οι Ουκρανοί, παρότι δεν αγωνίστηκαν στη φυσική τους έδρας, είχαν τον πρώτο λόγο για το ματς. Δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά, πήραν αυτό το 1-0 και βλέπουν πρόκριση στον επόμενο και τελευταίο, προκριματικό γύρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr