Ποδόσφαιρο

Conference League: Το «παραμύθι» της Γκζίρα συνεχίζεται-vids

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 23:31

Η ομάδα από τη Μάλτα πήρε 0-0 στην Αυστρία από την Βόλφσμπεργκερ και έχει μικρό προβάδισμα πρόκριση.

Conference League: Το «παραμύθι» της Γκζίρα συνεχίζεται-vids

Τέσσερα ματς για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Conference League έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Με την απίστευτη Γκζίρα από τη Μάλτα να κάνει ένα ακόμα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πήρε ισοπαλία 0-0 στην Αυστρία κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ. Στα άλλα τρία ματς, σημειώθηκαν αποτελέσματα κάθε λογής. Λογικά μεν, εκπλήξεις δε.

Το «καθάρισε» η Βίμποργκ

Στη Δανία οι γηπεδούχοι τελείωσαν την πρόκριση από το πρώτο ματς. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Β36 Τόρσαβν, οι Δανοί επικράτησαν 3-0. Με τα γκολ του Γιένσεν, με πέναλτι, στο 21’, του Λίμανς στο 48’ και του Εντιονέ στο 52’. Έτσι έφτασαν στη νίκη με «καθαρό» σκορ. Πλέον, στη Βίμποργκ ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο όπου θα βρουν απέναντί του, το νικητή του Μόλντε - Κισβάρντα.

Όλα ανοικτά για τα play offs

Στο ζευγάρι της Ρίγα με την Ζιλ Βιθέντε, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Πορτογαλίας. Στο πρώτο ματς στη Λετονία, η Ρίγα άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Αουρέλιο. Όμως, η Ζιλ Βιθέντε ισοφάρισε στο 63΄με τον Μποσέλι. Το ίδιο και στο ζευγάρι της Ντουνάισκα Στρέντα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι επικράτησαν 1-0 στη Σλοβακία, χάρη στο γκολ του Ταμ, στο 69’. Ένα λεπτό νωρίτερα (68’) ο Κρούζλιακ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βασικός για την Ντουνάιτσκα ήταν ο Σπύρος Ρισβάνης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr