Ποδόσφαιρο

Champions League: Ο Ερυθρός ήταν πεντάστερος [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 23:59

Ο πρωταθλητής Σερβίας νίκησε 5-0 την Πιούνικ και έδωσε «ραντεβού» με την Μακάμπι Χάιφα, στα play offs.

Champions League: Ο Ερυθρός ήταν πεντάστερος [vid]

Ο Ερυθρός Αστέρας την τελείωσε τη δουλειά από το πρώτο ματς. Ο πρωταθλητής Σερβίας είχε σε μεγάλη ημέρα τον Οσμάν Μπουκάρι. Ο Γκανέζος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ και ήταν κομβικός στη νίκη 5-0 των Σέρβων κόντρα στους αντίστοιχους της Αρμενίας. Εκτός από τα τρία γκολ είχε πετύχει ένα ακόμα στο 3’, ωστόσο μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR, το τέρμα δεν μέτρησε με τον Γκανέζο να είναι σε θέση οφ σάιντ.

Πάρτι για τον Αστέρα

Όμως, στο 29’ βγήκε στην κόντρα, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Πιούνικ και άνοιξε το σκορ. Στο 33’ ήταν εκείνος που σέντραρε από τα δεξιά, για να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα ο Κάνγκβα (2-0), ενώ στο 44’ άλλαξαν οι ρόλοι. Η πάσα του Κάνγκβα στο κενό χώρο βρήκε τον Γκανέζο που μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-0.

Το τελείωσε με 5άρα!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο. Παρόλα αυτά, ο Ερυθρός Αστέρας δεν σταμάτησε. Στο 70ό λεπτό με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα της Πιούνικ, Γιουρτσένκο, για το 4-0. Με τον Μίτροβιτς να βάζει το όνομά του, στη λίστα των σκόρερ, καθώς στο 78’ με ατομική ενέργεια πέτυχε το 5-0. Ο Ρόντιτς στο φινάλε δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας με δέκα παίκτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr