Ποδόσφαιρο

Σεβίλλη: Πήρε δανεικό τον Τέλες από την Γιουνάιτεντ [vid]

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 19:18

Η ομάδα της Ανδαλουσίας απέκτησε τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ από τους «κόκκινους διαβόλους» ως το καλοκαίρι του 2023.

Σεβίλλη: Πήρε δανεικό τον Τέλες από την Γιουνάιτεντ [vid]

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Σεβίλλης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022/23. Οι Ανδαλουσιάνοι ήρθαν σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άλεξ Τέλες. Ο 29χρονος αριστερός μπακ άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» για την ισπανική ομάδα. Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ αφορά τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της Σεβίλλης για Τέλες

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης την έναρξη της συνεργασίας με τον Άλεξ Τέλες. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024, «μετακομίζει» για φέτος στη Νότια Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Σεβίλλη. Η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον αγγλικό σύλλογο.

Οι όροι της συμφωνίας για τον Βραζιλιάνο

Το deal των δύο ομάδων αναφέρει πώς ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τις αποδοχές του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Σύμφωνα με τα στοιχεία στην Αγγλία, ο Τέλες έχει ετήσιες αποδοχές 4,84 εκατομμύρια λίρες. Δηλαδή 5.750.000 ευρώ ανά έτος, στο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, τα δύο από τα αυτά θα τα καταβάλει η Σεβίλλη. Την περασμένη σεζόν είχε 26 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους». Ο 29χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί ακόμα, παλαιότερα, σε Ζουβεντούδε, Γκρέμιο, Γαλατασαράι και Πόρτο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr