Ποδόσφαιρο

Σιόν: Κάνει το... μπαμ με τον Μπαλοτέλι

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 19:51

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός αφήνει την Ανταναντεμίρσπορ για λογαριασμό της ελβετικής ομάδας.

Σιόν: Κάνει το... μπαμ με τον Μπαλοτέλι

Κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι η Σιόν. Η ελβετική ομάδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Blick, είναι μια… ανάσα από την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Με τον 31χρονο επιθετικό να αφήνει την τουρκική Ανταναντεμίρσπορ για να αγωνιστεί σε μια ομάδα κοντά στην πόλη του.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η Blick ο Μπαλοτέλι θα αποχωρήσει από την ομάδα των Αδάνων. Είναι εδώ και αρκετές ημέρες σε συζητήσεις με την ελβετική ομάδα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μοναδικό που απομένει είναι να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες. Πλέον, το «παιχνίδι» είναι ανάμεσα στην ελβετική και την τουρκική ομάδα. Να τα βρουν οι δύο σύλλογοι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η μεταγραφή θα είχε τελειώσει

Ο Κριστιάν Κονσταντίν, ο πρόεδρος της Σιόν, μίλησε για το θέμα. Με τον παράγοντα της ελβετικής ομάδας να σχολιάζει: «Εάν οι δύο σύλλογοι συμφωνούσαν, η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Σιόν θα είχε τελειώσει. Δεν είναι ακόμα τόσο μακριά. Ακόμα κι αν λέγεται ότι έχει επιτευχθεί μια αρχική συμφωνία, δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Στην πραγματικότητα, όλα είναι ξεκάθαρα στο θέμα των απολαβών του παίκτη. Ναι, ρυθμίζεται και το οικονομικό κομμάτι».

Τρομερό αυτό που ακούστηκε!

Βέβαια, αυτό που κυκλοφόρησε είναι πώς ο Μπαλοτέλι είχε ζητήσει να μένει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη γενέτειρά του, την Μπρέσια. Κάτι σχεδόν αδύνατο. Διότι είναι και μια απόσταση 300 χιλιομέτρων ανάμεσα στις δύο πόλεις. Με τον Κριστιάν Κονσταντίν να σχολιάζει επιπλέον: «Είναι ψέματα αυτά. Όλοι οι παίκτες μας μένουν στο Βάλε ή εκεί κοντά. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Ούτε καν για τον Μπαλοτέλι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr