Ποδόσφαιρο

Conference League: «Μπλοκ» στον Παναθηναϊκό στην Πράγα [vid]

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 21:54

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-0 από την Σλάβια, αλλά έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γάλλου, Μπουκέ.

Conference League: «Μπλοκ» στον Παναθηναϊκό στην Πράγα [vid]

Δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-0 στην Πράγα από τη Σλάβια. Ωστόσο έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την αποβολή του Παλάσιος, στο 41’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε μια φάση που ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έπεσε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν ζήτησε τίποτα, ούτε έκανε θέατρο. Καθώς είχε κάνει μια μεγάλη κούραση και ήταν λογικό στο φινάλε της, να χάσει την ισορροπία του.

Η αποβολή άλλαξε την εικόνα του ματς

Το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισαν οι Τσέχοι μέτρησε πολύ στη συνέχεια του ματς. Καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+2 και μετά από κόρνερ της Σλάβια, υπήρχε μπέρδεμα ανάμεσα στον Μπρινιόλι και τον Μάγκνουσον. Με αποτέλεσμα, ο Σρανζ να σκοράρει με κεφαλιά (1-0). Η αποβολή του Σάντος στο 51’, που ανέτρεψε τον Σπόραρ από πίσω, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να βγαίνει μόνος στην κόντρα, έφερε ξανά αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

Καθοριστικά τα κενά στην άμυνα

Αν και η Σλάβια έπαιζε κι αυτή πλέον με δέκα παίκτες, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Έτσι, στο 56’ ο Εβέρτον σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Μπρινιόλι. Με αποτέλεσμα ο Ουζόρ να γίνει κάτοχός της και να σημαδέψει σωστά για το 2-0. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια είχε τις στιγμές του. Πρώτη, στο 59’, με τον Βαγιαννίδη!

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουζόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (72’ Μάζοπουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.