Ποδόσφαιρο

Conference League: Ο Άρης θα ψάξει μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι [vid]

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 22:14

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 2-0 στο Τελ Αβίβ και έχουν να ανέβουν έναν… Γολγοθά στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης», για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Conference League: Ο Άρης θα ψάξει μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μακάμπι [vid]

Με κορυφαίο τον Κουέστα και «μοιραίο» τον Καμάτσο στο φινάλε, ο Άρης ηττήθηκε 2-0 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς τον έλεγχο.

Ο Κουέστα είχε πολλή δουλειά

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη έκανε ό,τι μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο. Σε αρκετές περιπτώσεις οι επεμβάσεις του ήταν κάτι παραπάνω από κομβικές. Στο 9’ με τον Κανιτσόβσκι και στο 13’ με τον Σαμπορίτ. Η «απάντηση» για την ομάδα του Μπούργος ήρθε στο 19’ με τον Μαντσίνι, αλλά ο Πέρετζ αντέδρασε σωστά. Τελικά, στο 29’, το λάθος του Ντουκουρέ έπαιξε ρόλο. Ο Κανιτσόβσκι βρήκε τον Γιοβάνοβιτς και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 των Ισραηλινών. Μια ακόμα ευκαιρία με τον Μαντσίνι, για τον Άρη στο 44’, αλλά ο Πέρετζ έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ και ο «μοιραίος» Καμάτσο

Η Μακάμπι συνέχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 49’ ξανά με τον Κανιτσόβσκι και τον Κουέστα να του λέει όχι! Το ίδιο και στο 67’ στην κεφαλιά του Ζάχαβι! Στο 69’ ο Ισπανός σταμάτησε και τον Πέριτσα. Στο 84’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Με σκόρερ τον Ζάχαβι, μετά την ασίστ του Πέριτσα έγινε το 2-0. Στο φινάλε ο Άρης βρήκε μπροστά και είχε τις ευκαιρίες για να μειώσει. Στο 87’ ο Ντουκουρέ απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Πέρετζ έδιωξε. Επιπλέον, στο 90’+5 η μπάλα έφτασε στον Καμάτσο που δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ένα γκολ που, αν είχε μπει, θα έδινε άλλο… χρώμα στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρετζ, Ζεράλδες, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Χόζεζ (62’ Γκλοχ), Μπιτόν (62’ Ναχμιάς), Γκλέιζερ, Φαν Όβερεμ (90’+1 Ρίκαν), Κούβας (66' Πέριτσα), Γιοβάνοβιτς (66' Ζάχαβι), Κανιτσόβσκι.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (81' Μαζικού), Νταμπό (81' Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (62’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (51’ Μανού Γκαρθία), Ιτούρμπε (62’ Πάλμα), Γκρέι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.