Ποδόσφαιρο

Europa League: Προβάδισμα για Σάμροκ, Ελσίνκι και Ζυρίχη [vids]

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 00:11

Νίκες με διαφορά δύο γκολ για τους Ιρλανδούς, τους Φινλανδούς και τους Ελβετούς που έκαναν άλμα πρόκρισης.

Europa League: Προβάδισμα για Σάμροκ, Ελσίνκι και Ζυρίχη [vids]

Στα βραδινά ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, οι ομάδες που ήθελαν περισσότερο τη νίκη, την κατέκτησαν. Μάλιστα, τα αποτελέσματά τους ήταν τέτοια που τους καθιστούν τα πολύ μεγάλα φαβορί για να περάσουν στα play offs της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι Σάμροκ Ρόβερς, το Ελσίνκι και η Ζυρίχη έκαναν «άλμα» πρόκρισης για τον επόμενο προκριματικό γύρο.

Νίκες που δίνουν πρόκριση

Στη Σλοβενία το Ελσίνκι έκανε τεράστιο βήμα για να περάσει στα play offs. Επικράτησε 2-0 της Μάριμπορ, σκοράροντας τα γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Μπράουνε στο 47’ και τον Ραντούλοβιτς στο 64’. Ανάλογο σκηνικό, βάσει αποτελέσματος, και στη Βόρεια Ιρλανδία. Εκεί όπου η Ζυρίχη νίκησε 2-0 την Λίνφιλντ. Ο Αϊγεγκουν στο 8' άνοιξε το σκορ, για να έρθει το δεύτερο γκολ από τον Γκνόντο στο 64'.

Τέλος, μεγάλη νίκη πέτυχαν και οι Σάμροκ Ρόβερς. Επικράτησαν 3-1 της Σκούπι και έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Μπούρκι στο 13' και ο Γουάτς στο 29' έδωσαν... αέρα δύο γκολ στους Ιρλανδούς. Η Σκούπι μείωσε με τον Κουεβέν στο 77', αλλά η αποβολή του Χαμίντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84' έπαιξε ρόλο. Με τον Ο' Νιλ να διαμορφώνει στο έβδομο λεπτό (90'+7) των καθυστερήσεων το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr